Haardhout opslag overkapping met cortenstaal rooster.

Haardhout prefab dakframe Haardhout verkapping met fundering voorzien van geperforeerd kortaanstaal

Hier ziet u M.A. Kossen las en constructie bedrijf samen met van Muijen bouw en Infra een haardhout opslag overkapping maken. Het is een prefab dakframe, steunend op ronde palen die +/- 70 cm in de grond zijn geplaatst doormiddel van een gemotoriseerde grond motorboor.

Aan de achterzijde rust het dakframe op de bestaande grondkering. En hebben we het dak voorzien van dakpannen die vast gehaakt zitten zodat de pannen niet verschuiven. De dakpannen hebben dezelfde kleur van het bestaande woonhuis en garage, zodat alles in het geheel past.

De onderzijde (de vloer) hebben we voorzien van houten funderingsbalken met daarop speciaal op maat gemaakte roosters van geperforeerde stalen platen van cortenstaal. Dit is om het onderste hout droog te krijgen door een optimale natuurlijke ventilatie. En zodra het eerste haardhout opraakt geeft het cortenstaal de juiste en gewenste uitstraling, en dat is iets wat we nu door de gehele tuin terug zien, echt super gaaf!!!

Van Muijen bouw en infra wenst M.A. Kossen heel veel plezier met zijn nieuwe afdak, en bedanken hem dat we hem hebben mogen helpen met deze klus.

Haardhout overkapping met dakpannen en voorzien van cortenstaal rooster
Haardhout overkapping met dakpannen en voorzien van cortenstaal rooster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *